Zorgverleners zijn de sleutel

Digitale ondersteuning van dagelijkse taken

Professionele zorgverleners vormen de basis van een goede en kwalitatieve gezondheidszorg. Maar ook zij hebben nood aan efficiënte tools om eenvoudig informatie bij te houden en te communiceren met cliënten, mantelzorgers en andere zorgverleners.

Product

Cubigo biedt een digitaal platform waarmee je toegang krijgt tot allerlei toepassingen en tools die je nodig hebt als zorgverlener: bijhouden en delen van informatie in overzichtelijke dossiers, beveiligde communicatie met andere zorgverleners, mantelzorgers en cliënten, delen van kalenders en afspraken, bestellen van producten, enz.

Het platform is zeer eenvoudig in gebruik en beschikbaar op alle toestellen, en kan bovendien volledig gepersonaliseerd worden op basis van uw behoeften.

Hét pakket voor de thuisverpleegkundige

Description Image

Het eerste pakket voor zorgverleners is gericht op de thuisverpleegkundigen. Zij spelen een cruciale rol om mensen zo lang mogelijk thuis te laten blijven wonen.

Het verpleegkundig pakket van Cubigo biedt een aantal toepassingen die de dagelijkse werking van de thuisverpleegkundige ondersteunen:

 • Verpleegkundig dossier

  Eenvoudig opslaan en delen van gegevens met collega's (wondzorg, diabetes, parameters, voorschriften...)

 • Verpleegkundig Consult

  Snelle, gefundeerde opmaak van een verpleegdiagnose, gebaseerd op het classificatiemodel van Gordon

 • Communicatieschrift & berichten

  Communicatie rond bepaalde onderwerpen met collega's, mantelzorgers en cliënten

Cubes


Separate Contact & Maps

Cliëntenbeheer

Beheer de gegevens van je cliënten op een centrale plaats, organiseer je praktijk en breng zorggerelateerde activiteiten in kaart. Helder en accuraat.
Separate Contact & Maps

Communicatieschrift

Deel informatie en gegevens met familie, mantelzorgers, cliënten en andere zorgverleners. Hou iedereen op de hoogte, altijd en overal.
Separate Contact & Maps

Medicatieschema

Beheer de medicatieschema's van jouw cliënten en deel ze met mantelzorgers en de cliënt zelf.
Separate Contact & Maps

Gezondheids-links

Hulp in nood, dokter van wacht, informatie over gezondheid... alle informatie en contactgegevens verzameld op één plaats.
Separate Contact & Maps

Afspraak huisarts

Met deze cube maak je een afspraak bij de huisarts of annuleer je een eerder gemaakte consultatie, 24/24 en 7/7.

Voordelen voor zorgverleners

Overal beschikbaar

Cubigo is overal beschikbaar, waar je ook bent of welk toestel je gebruikt (laptop, tablet, smartphone...). Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Veilig

Jouw gegevens zijn veilig bij ons. Wij respecteren je privacy en hanteren strenge beveiligingsvoorwaarden. Persoonlijke informatie wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Eenvoudig

Iedereen kan Cubigo gebruiken. Het is eenvoudig, overzichtelijk en je kan niets verkeerd doen. Jij bepaalt wat je belangrijk vindt!

Integratie

Cubigo integreert allerlei toepassingen en systemen van organisaties actief in de zorg en heeft zelf een open protocol (API) beschikbaar. Contacteer ons voor meer informatie.

Meer zelfregie

In de toekomst zullen we meer verantwoordelijkheid moeten nemen over onze zorg. Cubigo reikt je de middelen aan om je hierbij helpen. Samen bouwen we aan de zorg van morgen!

Jij staat centraal

Cubigo brengt betrouwbare informatie en nuttige toepassingen samen in één eenvoudig scherm zodat je controle krijgt over je zorg. Want jij staat centraal, en daar gaat het om.

Contacteer ons

Contacteer ons gerust indien je nog vragen of opmerkingen hebt:

Hasselt
 • Cubigo NV
  Corda Campus Hal B
  Kempische Steenweg 303 bus 103
  3500 Hasselt, Belgium
 • Routebeschrijving (.pdf)
 • Phone: +32 11 36 96 10
San Francisco
 • Cubigo, Inc.
  548 Market St.
  PMB 78764
  San Francisco,
  CA 94104-5401
  United States
 • Phone: +1 415 259 8634

Of vul onderstaand formulier in: