Cubigo verenigt & verbindt

Samen bouwen aan een sterke verbondenheid

Je goed voelen, zelfstandig zijn, verbondenheid, ondersteuning, het zijn enkele woorden waar we bij Cubigo zeer veel belang aan hechten. Wij willen jou de kans geven om langer thuis te blijven wonen door jou een tool te geven die jou ondersteund in jouw dagdagelijkse activiteiten en zorg.

Onze oplossing

Met Cubigo heb je toegang tot kwaliteitsvolle producten, diensten en informatie. Het ondersteunt jou in jouw dagdagelijkse activiteiten. Je staat gemakkelijk in contact met elkaar en organiseert er eenvoudig de zorg van jezelf of een ander mee..

 

We streven we ernaar om voor iedereen een aanbod te voorzien. Dit aanbod is zo goed mogelijk aangepast op jouw noden en behoeften.

 

Cubigo is een platform dat continue in ontwikkeling is.

Wil je graag deel uitmaken en jouw steentje bijdragen aan de zorg van morgen?

Geef ons een seintje en word testgebruiker! Met jouw feedback maken we samen het verschil!

Een krachtig netwerk

Description Image

Neem je leven zelf in handen!

Cubigo geeft jou een tool die jou kan ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten en zorg. Zo kan je, wat voor jou belangrijk is, zelf regelen en mee opvolgen. Je vindt alles op één plaats en bent snel verbonden met de personen waar je van houdt.

Communicatietools

 • Aan de hand van berichten, forums, videobellen enz. Communiceer je snel en eenvoudig. Je staat gemakkelijk in contact met jouw netwerk.

Tools voor de organisatie van jouw zorg

 • Maak een afspraak bij de huisarts, hou belangrijke informatie bij over jouw zorg in het zorgdossier, vind betrouwbare informatie via de gezondheidslinks en werk samen met iedereen die belangrijk is voor jouw zorg in het communicatieschrift.

Producten en diensten

 • Op Cubigo vind je de producten en diensten Cube. Hier kan je snel en eenvoudig datgene bestellen wat jij nodig hebt. We streven ernaar om dit aanbod zo ruim mogelijk te maken en voor iedereen op maat. Heb je suggesties of vind je niet direct wat je zoekt? Laat ons dan zeker iets weten!

Cubes in de kijker


Separate Contact & Maps

Organisatiefiche

Zet je organisatie in de kijker via de personaliseerbare organisatiefiche. Betrek je leden actief op het platform.
Separate Contact & Maps

Kalender

Jouw activiteitenkalender kan eenvoudig worden toegevoegd aan de persoonlijke kalender van de gebruiker, zodat hij altijd op de hoogte is.
Separate Contact & Maps

Mijn buurt

Samen met andere organisaties ontsluiten we een compleet en gevarieerd aanbod aan nieuws en activiteiten die de buurt extra leven inblazen.
Separate Contact & Maps

Vragenlijsten

Bevragingen en aanvragen verlopen digitaal via het platform. Een krachtige tool ter ondersteuning van administratieve taken.
Separate Contact & Maps

Forum

Breng leden met elkaar in contact en trek de dialoog op gang. Weet wat er leeft onder je leden en laat ze met elkaar in gesprek treden.

Voordelen voor verenigingen en communities

Overal beschikbaar

Cubigo is overal beschikbaar, waar je ook bent of welk toestel je gebruikt (laptop, tablet, smartphone...). Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Veilig

Jouw gegevens zijn veilig bij ons. Wij respecteren je privacy en hanteren strenge beveiligingsvoorwaarden. Persoonlijke informatie wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Eenvoudig

Iedereen kan Cubigo gebruiken. Het is eenvoudig, overzichtelijk en je kan niets verkeerd doen. Jij bepaalt wat je belangrijk vindt!

Integratie

Cubigo integreert allerlei toepassingen en systemen van organisaties actief in de zorg en heeft zelf een open protocol (API) beschikbaar. Contacteer ons voor meer informatie.

Meer zelfregie

In de toekomst zullen we meer verantwoordelijkheid moeten nemen over onze zorg. Cubigo biedt je de tools die je hierbij helpen. Samen bouwen we aan de zorg van morgen!

De gebruiker staat centraal

Cubigo brengt betrouwbare informatie en nuttige toepassingen samen in één eenvoudig scherm zodat de gebruiker controle krijgt over zijn zorg. Want hij staat centraal en daar gaat het om.

Contacteer ons

Contacteer ons gerust indien je nog vragen of opmerkingen hebt:

Hasselt
 • Cubigo NV
  Corda Campus Hal B
  Kempische Steenweg 303 bus 103
  3500 Hasselt, Belgium
 • Routebeschrijving (.pdf)
 • Phone: +32 11 36 96 10
San Francisco
 • Cubigo, Inc.
  548 Market St.
  PMB 78764
  San Francisco,
  CA 94104-5401
  United States
 • Phone: +1 415 259 8634

Of vul onderstaand formulier in: